Kuuntele Plussa-podcastia!

23.2.2021https://anchor.fm/jarvenpaaplus

Ammatillisen koulutuksen haasteita ja mahdollisuuksia


Tässä podcastin jaksossa keskustellaan ammatillisesta koulutuksesta haasteineen ja mahdollisuuksineen.  Ajatuksia ammatillisen koulutuksen nykytilasta ja tulevaisuudesta vaihtavat ammatilliset 2. asteen opettajat Henna Varonen, Sini Kettunen ja kuntavaaliehdokas Tiina Relander sitoutumattomasta Järvenpää Plus -ryhmästä.  Ammatillinen koulutus on kuntatasolla tulevaisuuden päättäjien kasvatusta, ohjaamista ja yhteiskunnan kehittämistä yhdessä oppijoiden kanssa. Kaikille kuntalaisille, olivatpa oppijat nuoria tai aikuisia alan vaihtajia, yhdenvertainen ammatillinen koulutus on kunnan sijoitus tulevaisuuteen.


Maailman paras koulu?

Monimuotoisia oppimiskokonaisuuksia, inkluusiota ja avoimia oppimisympäristöjä. Millaista on koulussa tänä päivänä? Minkälainen on toimiva koulurakennus ja toimiiko inkluusio? Voiko opetuksesta säästää?Koulumaailmasta puhumassa opetus- ja kasvatuslautakunnan jäsen Jenni Marttinen, rehtori Seppo Rantanen ja erityisluokanopettaja Peter Osipow. Klikkaa ja kuuntele ensimmäinen Plussa-podcast!

 

_____________________________________________________

Plussa-podcast

By Järvenpää Plus

 

Tässä podcastissa puhutaan kunnassa päätettävistä asioista uteliaalla otteella ilman poliittista jargonia. Äänessä ovat Plussan kuntavaaliehdokkaita sekä vierailevia alan asiantuntijoita haastateltavana.
Järvenpää Plus on puolueisiin sitoutumaton paikallinen vaikuttaja, jonka tavoitteena on hyvä kotikaupunki. Toimivat peruspalvelut luovat turvallisuutta ja avoin päätöksenteko takaa kaikille oikeudenmukaisen kohtelun ilman turhaa politikointia.

 

 

https://anchor.fm/jarvenpaaplus