Tiedote 24.11.2020: Käräjäoikeuden päätös ja vaalipäälliköiden valinta

24.11.2020

Kokousuutisia

Järvenpää Plus tyytyy oikeuden päätökseen

Järvenpää Plussan jäsenet käsittelivät käräjäoikeuden päätöstä Anne Uotisen yhdistystä vastaan nostamaan kanteeseen sunnuntaina 22.11.2020 pidetyssä yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa. Yhdistyksen kokous päätti yksimielisesti tyytyä käräjäoikeuden päätökseen. Päätös saa näin lainvoiman ja yhdistyksen kokouksen päätös Uotisen erottamisesta kumotaan. Samalla myös kiistanalaisen facebook-ryhmän omistajuus säilyy Uotisella.

-Hyvä, että tämä asia saadaan nyt päätökseen ja oikeusistuimelta on saatu ohjeistusta siihen, miten yhdistyksen sosiaalisen median viestintäkanavien perustaminen tulee jatkossa kirjata vastaavien epäselvyyksien välttämiseksi. Tämä asia on herättänyt kiinnostusta myös muissa yhdistyksissä, taustoittaa puheenjohtaja Jenni Marttinen kokouksen päätöstä.


Vainikainen ja Repo vetämään vaalivankkureita

Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Plussalaiset valitsivat  vaalipäälliköikseen varapuheenjohtaja Tommi Vainikaisen ja Katja Revon.

-Aloitimme ehdokkaiden kanssa heti ideoimaan omannäköistä kampanjaa. Myös vaaliohjelman kärkitavoitteiden valmistelu käynnistyi heti kokouksessa, Vainikainen kommentoi ensi vuoden puolella käynnistyvää kampanjaa.

Järvenpää Plus tulee tekemään vaalikampanjassa tiivistä yhteistyötä Uudenmaan Sitoutumattomien ja muiden lähialueen sitoutumattomien ryhmien kanssa.  

 

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Jenni Marttinen, p. 040 5192914,  jenni.marttinen@jarvenpaa.fi
Varapuheenjohtaja Tommi Vainikainen, p. 050 543 8376, tommi.vainikainen@jarvenpaa.fi