Valtuustouutisia

1.9.2017

Kesäkuun 2017 valtuusto

Uusi valtuusto aloitti toimintansa ja Järvenpää Plussan valtuustoryhmä järjestäytyi. Valtuustoryhmän puheenjohtajana toimii Jenni Marttinen ja muut jäsenet ovat: Mika Gilan, Roope Berg, Lassi Markkanen, Satu Tuominen, Katja Repo, Peter Osipow ja Pepe Makkonen.

Valtuuston puheenjohtajiksi valittiin Eemeli Peltonen (SDP), 1. varapuheenjohtajaksi Mika Gilan (Plus) ja 2. varapuheenjohtajaksi Tero Rantanen (KOK). Lautakuntien ja hallitusten jäsenten valinnoista plussalaisten osalta voi tlukea lisää täältä.

Lisäksi kaupunginvaltuusto hyväksyi asemakaavamuutokset Keskuksen ja Lepolan sekä Pöytäalhon kaupunginosissa ja päätti asuntotuotantoon luovutettavien tonttien vähimmäismyyntihin

 

Toukokuun 2017 valtuusto 

Valtuusto myönsi vastuuvapauden Järvenpään hallintoa ja taloutta hoitaneille. Tilikauden  -20 683,87 euron tuloksesta tuloutettiin poistoeroja 229 040,68 euroa ja vuoden 2016 ylijäämä 208 356,81 euroa lisättiin taseen edellisten tilikauien ylijäämään kuluvan vuoden kirjanpidossa.

Hallintosääntö hyväksyttiin katja Repon tekemin muutosesityksin ja uuden kaupungin ydin- ja tukiprosessit hyväksyttiin. Kinnarin koulu toteutetaan noin 800 oppilaan yhtenäiskouluna. Jatsin, eli kaupungin 100 % omistaman ateria- ja siivouspalveluyhtiön, allianssisopimus hyväksyttiin.

Perhelän seudun keskustakorttelin asemakaava ja tonttijaoen muutokset hyväksyttiin.

Liitteet