Arvi Kekäläinen, eläkeläinen, agrologi MKT

Aktiivinen ja rehti vaikuttaja

Koulutukseltani olen agrologi MKT, olen eläkkeellä. Puolisoni Pirjo on myös eläkeläinen. Asumme Sahankaaressa. Lapset ovat lentäneet kotoa omiin koloihinsa jo ajat sitten. Eläkeläisellä on aikaa perehtyä Järvenpään asioihin erittäin perusteellisesti.  Olemassa olevan ajan voin priorisoida kuten parhaaksi näen.

Olen yhteiskunnallisessa toiminnassa aktiivisesti mukana. Olen seurakunnan kirkkovaltuutettu ja kirkkoneuvoston jäsen, kasvatusjohtokunnan jäsen. Kaupunginvaltuustossa olen Järvenpää Plussan ensimmäinen varavaltuutettu ja tarkastuslautakunnan jäsen.

Harrastan liikuntaa, kesällä pyöräilen ja talvella hiihdän ja pelaan lentopalloa. Kolmessa kuntopiirissä käyn talven aikaan. Olen seurakunnan miestenpiirin tiimissä aktiivijäsenenä ja piirin illoissa 2-3 kertaa isäntänä vuosittain. Seurakunnassa olen yhden maallikkomessuavustajatiimin vetäjänä.

Vapaaehtoistyötä teen seurakunnan lisäksi mm. Setlementti Louhelaan, Siskot ja Simot ja Järvenpään latuun, jonka porukalla ulkoilutamme mm. Kivipuiston liikuntarajoitteisia asukkaita. Eläkeliitossa toimin aktiivijäsenenä.

Painopistealueeni:

• Nuoret ja nuoret aikuiset, sekä syrjäytyneet ja syrjäytymisvaarassa olevat nuoret. Varsinkin kansaneläkkeellä olevien eläkeläisten taloudellinen tilanne on vaikea. Pyrin vaikuttamaan heidän asemansa parantamiseen.
  •  Luottamushenkilöiden palkkiot ovat jo nyt korkeita, joten en kannata niiden nostamista.

Järvenpää Plus ei ole puolue, joten siinä voin vaikuttaa Järvenpään ja järvenpääläisten asioihin parhaalla mahdollisella tavalla.