Henry "Roope" Berg, myyntipäällikkö

Henry "Roope" Berg

Tekoja suurella sydämellä

Olen ollut kaupunginvaltuutettu vuodesta 1992 lähtien ja myyntipäällikkö nykyisellä metallialan työnantajalla yli 40 vuotta. Olen kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsen.
Teen aktiivisesti hyväntekeväisyystyötä Järvenpään Katutoiminnan tuen kautta. Tasavallan Presidentti on myöntänyt minulle Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein. Myöntämisperusteena oli tekemäni vapaaehtoistyö nuorten parissa.

Vanhukset

Vanhuksemme ovat luoneet taloudellisen ja henkisen pääoman hyvinvoinnillemme. Heille on turvattava vaihtoehtoisesti joko riittävä tuki kotona asumiseen tai riittävä määrä osaavaa ja jaksavaa hoitohenkilökuntaa kuntamme hoitoyksiköihin.

Nuoret

Lapsista ja nuorista olen kantanut vastuuta kuuntelemalla, kannustamalla ja luottamalla. Tätä työtä haluan jatkaa, koska sen tärkeys korostuu jatkuvasti yhä enemmän.

Yrittäjyys

Yhteistyön jatkuva kehittäminen yritysten, kaupungin, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa on minulle sydämen asia. Järvenpäässä on onnistuttu kaavoituksessa viime vuosina hyvin, nyt pitkäisikin seuraavaksi kiinnittää huomiota kuntapalveluiden laatuun.