Auvo Autio, terveydenhoitaja

Humanisti pohjosesta

Olen 65-vuotias terveydenhoitaja, pohjosen poikia, neljän aikuisen lapsen isä. Olen ollut työssä keskussairaalan teho-osastolla, ensiavussa ja IT- alalla terveydenhuollon tietojärjestelmien parissa. Järvenpäässä olen asunut vuodesta 1989 ja viihtynyt erittäin hyvin, nähnyt kaupungin kehityksen eläväksi alueen keskukseksi.

Arvoperustani on humanismi ja tämän takia koen ihmisten, kaikkien ihmisten, läheisten, etenkin lasten ja nuorten hyvinvoinnin tärkeäksi. Omasta hyvinvoinnistani huolehdin harrastamalla soittamista, menemällä metsään marjojen ja sienien perään, kalastamalla Tuusulanjärvellä ja rannikolla.

Vanhankylänniemen, Tuusulanjärven ja sen lähiympäristön matkailu- ja virkistyspotentiaalia on kehitettävä tehokkaasti – nyt on sen aika! Hyvässä alussa ollaan! Tähän liittyen – ainakin 60 uutta venepaikkaa järvelle!

Miksi  valintani on Järvenpää Plus?

Järvenpää Plussan arvot ovat osa omia arvojani. Kuntapäättäjien täytyy voida avoimesti valmistella ja tehdä päätöksiä kaupungin edun ja sen asukkaiden palvelutarpeiden mukaisesti  - vapaana puolueiden kuntaohjelmien ohjailusta ja sanelusta.

Vaaliteemat lyhyesti:

  • Perhekeskeisyyttä kuntapolitiikkaan

Perheiden asema on hyvä ja moniulotteinen lähtökohta päätöksiä valmisteltaessa ja niitä tehtäessä.

  • Kuntayhteistyö

Aktiivisempi ja konkreettisempi kuntayhteistyö tuo joustavuutta ja tehokkuutta monien palvelujen tuottamiseen.

  • Terveyden edistäminen

Kaupunkilaisten terveydenhuollon turvaamisella sote-uudistuksen jälkeen luodaan perustaa hyvinvoinnille – hyvälle elämälle. Vanhemman väestön hyvinvoinnista huolehdittava.

  • Yritystoiminta

Kaupan-, teollisuuden- ja palveluelinkeinojen toimintaedellytysten tukeminen.