298 Kalevi Tihveräinen, yrittäjä, teknikko

Olen 64-vuotias teknikko ja rakennusalan yrittäjä. Olen neljän aikuisen lapsen isä, sekä neljän lapsenlapsen ukki. Perheeseemme kuuluu myös aktiivinen saksanpystykorva, Eemeli.
Työurani olen tehnyt rakennusalalla, viimeiset 8 vuotta oman yritykseni kautta. Työllistän osaavia nuoria ja olen kokenut yrittämisen onnistumiset ja haasteet.

Vapaa-ajallani olen toiminut vanhempainyhdistyksissä sekä Järvenpään Haukkojen huoltojoukoissa. Toimin tällä hetkellä Järvenpään kunnallisvaltuuston varavaltuutettuna, sekä Järvenpään Vesilaitoksen hallituksessa.

Yrittäjyys
Olen yrittäjänä toimiessani nähnyt käytännön asioita, jotka vaatisivat tehostamista. Haluan olla tukemassa yrittäjille kannustavia olosuhteita. Pidän tärkeänä korostaa oman työpanoksen merkitystä, sekä palkitsevuutta. Olisi tärkeää myös keventää pienyrittäjien byrokraattisia rakenteita. Yrittämisestä on tehtävä entistä kannustavampaa!

Nuoret
Haluan osallistua nuorten tukemiseen panostamalla koulutus- sekä työllistymismahdollisuuksiin. On tärkeää lisätä myös vapaa-ajan aktiviteetteja. Nuoret ovat yhteiskuntamme tärkeä voimavara.

Ikäihmiset
Vastuumme on turvata ikäihmisille aktiivinen toimintaympäristö, riittävästi harrastusmahdollisuuksia sekä laadukkaat terveydenhoitopalvelut.