295 Matti Ruokolainen, metallimies, Keski- Uudenmaan PRO ry, edunvalvontavastaava

Järvenpäähän kotiutunut ammattiyhdistysaktiivi

Olen 50 -vuotias mies ja perheeseeni kuuluu vaimo ja 3 nuorta aikuista. Syntynyt Nurmeksessa, mutta asunut Järvenpäässä jo yli 30 vuotta.

Koulutukseltani olen kone- ja metalliteknikko. Tällä hetkellä työskentelen monipuolisten metalli- alan töiden parissa. Työpaikkani on teollisuuslaitosten huoltoihin keskittyvässä yrityksessä. Vapaa-aikana toimin ammattiyhdistysaktiivina, Keski- Uudenmaan PRO ry:ssä, jossa toimin edunvalvontavastaavana.

Yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat

Järvenpään Plussan ehdokkaana pystyn olemaan puoluepoliittisesti sitoutumaton. Järvenpään asiat ovat minulle tärkeitä ja haluaisin osallistua myös kunnalliseen päätöksentekoon.

Valtuutettuna haluaisin edistää ainakin työläisten ja heikoimmassa asemassa olevien asioita. Ensisijaiset kiinnostuksen kohteeni ovat kaupunkikehitys ja tekniset asiat, mutta en arkaile ottaa myöskään muita tehtäviä hoitaakseni.