289 Jenni Marttinen, neljän lapsen äiti, lähihoitaja

Kuntapolitiikkaa ihminen edellä

Kuka olen?
Olen Jenni Marttinen, suuren perheen pullantuoksuinen äiti, kukkamekkotäti ja maailmanparantaja. Työkseni teen sijaisuuksia lastenkodissa. Viime vuodet olen harrastanut yhdistystoimintaa Järvenpään Vanhempainverkostossa ja MLL Järvenpään paikallisyhdistyksessä. Virtaa arjen pyörittämiseen saan musiikista, lukemisesta sekä luonnossa liikkumisesta. Olen rauhallinen [tässä kohtaa omat lapset ulvovat naurusta], pohdiskeleva, helposti lähestyttävä ja yhteistyökykyinen henkilö.

Miksi mukana?
Tulevia kuntavaaleja ei turhaan tituleerata lapsivaaleiksi. Soten siirtyessä maakuntiin, lasten ja nuorten alue lohkaisee leijonanosan kaupungin budjetista. Nyt jos koskaan on tärkeää, että valtuutettu tuntee lapsiperheiden arjen. Sitä kokemusta minulla on roppakaupalla! Järvenpään Vanhempainverkoston puheenjohtajana ja MLL Järvenpään perhekahvilavastaavan tehtävissä olen tavannut laajan joukon järvenpääläisiä ja kuunnellut herkällä korvalla heidän ajatuksiaan, toiveitaan ja joskus kritiikkiäkin kotikaupungin suhteen.

Kuntapäättäjänä miettisin, millaisia vaikutuksia päätöksillä on niiden kohteena oleviin ihmisiin. Avoin päätöksentekokulttuuri tarkoittaa minulle sitä, että toimitaan avoimesti ja läpinäkyvästi aina valmisteluvaiheesta käsittelyyn ja päätöksentekoon asti kuunnellen kuntalaisia. Perinteisellä poliittisella kartalla olen vähän vasempaan kallellani. Sivistynyt yhteiskunta huolehtii heikommassa asemassa olevista. Kuntapoliitikkona pyrkisin lisäämään järvenpääläisten yhdenvertaisuutta ja vähentämään eriarvoistumista.

Miksi Järvenpää Plus?
Haluan vaikuttaa, mutta en kuulua mihinkään puolueeseen. Siksi sitoutumaton ryhmä, Järvenpää Plus, oli minulle itsestään selvä valinta. Minut on uutena jäsenenä otettu lämpimästi vastaan ja ryhmässä vallitsee hieno yhteishenki. Olen vaikuttunut Järvenpää Plussalaisten vilpittömästä halusta tehdä työtä paremman kotikaupungin puolesta. Siksi olen itsekin mukana. Olen valmis tekemään töitä, jotta Järvenpää olisi Plussan arvojen mukaan mahdollisimman avoin, turvallinen ja oikeudenmukainen kaupunki meille kaikille järvenpääläisille vauvasta vaariin.

Minut tavoittaa:  jenni.marttinen@kolumbus.fi tai p. 040 5192914