Markku Häkkinen

Markku Häkkinen
yrittäjä, muusikko, erityisluokanopettaja

Kulttuuri on sitä mitä ihminen tekee

 

Minua kiinnostaa tavallisten ihmisten asiat, sillä tavalliset ihmiset täällä asuvat, tekevät töitä, käyvät koulua, harrastavat ja tätä kaupunkia pyörittävät.

Muutin Järvenpäähän 1992. Järvenpäästä on tullut kotikaupunkini, elämäni vakiinnuttua tänne lasten ja perheen myötä. Mielestäni kaupunki oli ja on edelleen sijainniltaan ja kulkuyhteyksiltään loistava töitteni kannalta.

Olen kulttuurialan yrittäjä muusikko ja erityisluokanopettaja. Olen töissä Järvenpään kaupungilla ja omassa yrityksessäni.

Minulla on pitkä kokemus kulttuurialan yrittäjänä Järvenpäässä. Olen tuottanut tapahtumia, teatteria ja musiikkia. Haluan olla kulttuurin saralla tukemassa paikallisia tekijöitä. Järvenpäässä on upea joukko eri taiteenalojen ammattilaisia ja harrastajia ja niiden sidosryhmiä.

Kulttuurin piiriin kuuluu luonnollisestikin myös liikunta, kirjasto ja museot. Viimeinen vuosi on osoittanut, kuinka herkästä ja haavoittuvasta asiasta on kyse ja sen vuoksi se tarvitsee puolesta puhujia.

 

Järvenpää on ihmisen kokoinen.
 

Minulle on tärkeää koko kaupungin ja sen keskustan elävänä ja viihtyisänä säilyttäminen. Siihen tarvitaan meitä kaikkia: työtä tekeviä kuntalaisia, yrittäjiä, päättäjiä ja palveluiden kuluttajia. Yrittäjät liikkeineen pitävät kaupunkia sykkeessä. Toimivat palvelut takaavat hyvinvointia asukkaille. Päättäjien tehtävänä on huolehtia siitä, että Järvenpää on jatkossakin houkuttava kaupunki asua, harrastaa ja tehdä työtä.

Minulla on viisi lasta ja minusta Järvenpää on sopivan kokoinen kaupunki lapsille ja nuorille. Täällä on hyvät harrastusmahdollisuudet ja koulut lähellä kotia. Olen tehnyt työtä nuorten parissa pitkään ja haluan olla jatkossakin turvaamassa ja tukemassa heidän elämänsä alkutaivalta. Uskon ihmisen kokoiseen kaupunkiin ja sellaisia pitäisi olla myös koulujen ja niiden oppilasryhmien.

Tärkeänä pidän myös avointa päätöksen tekoa ja vaikuttamista. Järvenpää Plus tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden.

Minut tavoittaa sähköpostilla: make66hakkinen@gmail.com