Lotta Häkkinen

Lotta Häkkinen
työpajaohjaaja, Järvenpään kaupunki

Kulttuuri kuuluu kaikille

 

Oman kotikaupungin asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Järvenpäähän lapsena muuttaneena, ja tänne vahvasti juurtuneena, kulttuurin rakastajana, pidän erityisen tärkeänä, että kaupungistamme löytyy monipuolisia harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia kulttuurin parissa niin lapsille, kuin aikuisillekin.

Minulle Järvenpää on kulttuurikaupunki - on aina ollut. Järvenpäässä voi harrastaa monipuolisesti kulttuuria ja saada tasokasta opetusta kaikilla kulttuurin eri saroilla. Järvenpään kaupungista löytyy myös todella tasokasta taiteen perusopetusta.

Mitkä asiat tekevät Järvenpäästä minun kaupunkini:

  • Kaupunkilaisten hyvinvointi ja toimivat palvelut
  • Lasten ja nuorten kulttuurikasvatus ja monipuolinen harrastustoiminta
  • Elävä kulttuurikaupunki
  • Luonto ja liikkumismahdollisuudet

Työskentelen Järvenpään kaupungilla, Lounaskahvila Cooperin Kulmassa pajaohjaajana. Cooperin Kulman työpajatoiminta on Järvenpään kaupungin osaamis- ja työllisyyspalvelujen toimintaa. Toiminnan tarkoituksena on tarjota tukea työttömille järvenpääläisille, jotka tarvitsevat tukea työelämään pääsyssä tai kaipaavat työkokemusta ruokapalvelualan työtehtävissä. Cooperin Kulma on myös vahvasti osana Myllytien toimintakeskuksen, ikäihmisille suunnattua toimintaa.

Olen laulaja ja esiintyjä ja esiintynyt erilaisissa kokoonpanoissa ja produktioissa jo yli kaksikymmentä vuotta. Olen ollut aktiivisesti mukana Järvenpään teatterin toiminnassa jo lähes viisitoista vuotta ja teatterin johtokunnassa nyt kolmatta vuotta.

Poliittisesti sitoutumaton kansanliike, Järvenpää Plus mahdollistaa puoluepolitiikan sijasta keskittymään kokonaisvaltaisesti Järvenpääläisten hyvinvointiin.

Tavoitat minut sähköpostitse:

lottahakkinen@gmail.com