Katja Repo

Katja Repo
yhteisömanageri, tradenomi, valtuutettu

304
Asukasdemokratian puolestapuhuja

 

Olen kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen ja kansalaistoimija. Olen toiminut vuosikymmenten ajan paikallisissa ja valtakunnallisissa yhdistyksissä sekä lapsi- ja perhejärjestöissä vapaaehtoisena, luottamushenkilönä ja työntekijänä. Koulutukseni on tradenomi ja suuntauminen sisäiseen tarkastukseen. Järvenpäässä haluan vahvistaa asukkaiden ja yhdistysten osallisuutta kaupungin päätöksenteossa.

Minulle on tärkeää, että:

  • kuntapäätösten vaikutuksia ihmisten arkeen arvioidaan nykyistä paremmin
  • asukkaiden sananvaltaa lisätään lähiympäristöä koskevissa asioissa
  • Järvenpää kehittyy ja tarjoaa asukkailleen monimuotoista asumista, harrastamisen mahdollisuuksia sekä laadukkaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen

Työskentelen nykyisin Tuusulan kunnalla yhteisömanagerina tehtävänäni edistää osallisuutta. Aiemmin olen työskennellyt järjestöissä ja yrityksissä osallisuus-, koulutus- ja kehittämistehtävissä. Olen tehnyt pitkän työuran myös ulkomaankaupan, taloushallinnon ja laatujärjestelmien parissa.

Olen valinnut poliittisesti sitoutumattoman kansanliikkeen Järvenpää Plus, jotta voin keskittyä puoluepolitiikan sijaan pelkästään Järvenpään ja järvenpääläisten asioihin. Tästä syystä toimin myös Uudenmaan Sitoutumattomien puheenjohtajana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
repo.katja@kolumbus.fi tai  p. 040 768 4754.