Jyri Halme

Kyri Halme
liikennejohtaja

292 Järvenpäässä on hyvä elää ja harrastaa

 

Olen Helsingistä kotoisin ja vuonna 1994 Järvenpäästä tuli kotikaupunkini. Järvenpää valikoitui muiden kuntaehdokkainen joukosta, koska Järvenpää on sijainniltaan hyvä, lapselle sopiva paikka asua ja kehittyä. Palvelut löytyvät läheltä sopivan matkan päästä. Voi sanoa melkein vartin päässä kaikki keskeiset palvelut.

Olen koulutukseltani Ravintolakokki mutta 90-luvun lama opetti, ettei yksi ammatti varmasti ole riittävä ja se avasikin uusia mahdollisuuksia. Olen pitkän uran tehnyt joukkoliikenteen parissa ja se jatkuu edelleen. Isoista monikansallisista ja valtionyhtiöstä aina nykyiseen perheyhtiöön Kymen Charterline Oy, jossa nykyään toimin liikennejohtajana.

Mitä haluan edistää ehdokkaana

 

Haluan olla mukana kehittämässä eri ikäisten asumis- ja harrastusmahdollisuuksia jatkossa. Hyvät palvelut, hyvä varhaiskasvatus ja perusopetus sekä hyvät koulutusmahdollisuudet nuorille aikuisille ovat Järvenpään parhaat puolet. Kaikille löytyy harrastuspaikkoja, kaikki löytyy läheltä. Näin Järvenpään haluan edelleen tulevaisuudessa nähdä.

Vuoden 2020 alusta lähtien olen ollut tiiviisti Järvenpään paikallisliikenteen parissa ja julkista liikennettä haluan kehittää edelleen. Toimiva joukkoliikenne tukee toimivaa kaupunkia. Joukkoliikenteen ei tarvitse olla kallis ollakseen monipuolinen ja riittävän kattava. Siksi vaihtoehtojakin on.

Julkisen liikkumisen lisäksi lähellä sydäntä on lapset ja nuoret. Jokaisella on oikeus saada oman tasoista opetusta sekä tarvittaessa riittävää tukea opiskeluun. Luokkakoot eivät kasva suuriksi ja opetuksessa pysyy se hyvä taso, joka perusopetuksessa Järvenpäässä on aina ollut.

Kehittää Järvenpään monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, jossa jokaiselle halukkaalle löytyy oma paikka harrastusten parissa.

Järvenpääläisenä arvostan:

  • Kohtuuhintaista ja sujuvaa joukkoliikennettä kaikille ryhmille
  • Lasten- ja nuorten tasavertaista perus- sekä riittävää erityisopetusta
  • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet
  • Laadukkaita perheasuntoja.
  • Avoimuus päätöksenteossa

Itse viihdyn luonnon helmassa ja tuleekin käveltyä luontopolkuja sekä vietettyä aikaa metsässä. Se rentouttaa arjen kiireen keskeltä. Järvenpään nuotiopaikat ovat tulleet tutuksi, kuten monelle muullekin Järvenpääläiselle.

Järvenpää Plussan valitsin, koska se on sitoutumaton ja olla Järvenpääläisten asialla kuulumatta minkään puolueeseen.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla jyri.halme@kolumbus.fi