Jani Salakka

Jani Salakka
yrittäjä

Uuden ja kokonaisuuksien kehittäjä 

 

Järvenpääläiseksi olen tuntenut itseni jo nuoruudessani opiskeluaikana, pysyvästi muutimme tänne perheeni kanssa 10 vuotta sitten.

Yrittäjänä arvostan Järvenpään sijaintia ja laajaa palvelutarjontaa, jota käytänkin ahkerasti.

Kahden alakouluikäisen lapsen vanhempana arvostan kotikaupunkimme luontoa, palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja laadukasta perusopetusta nykyisellään.

Olen erittäin aktiivisen Anttilan koulun vanhempainkerhon puheenjohtaja ja olen mukana myös Vanhempainverkoston hallituksessa.

Olen toiminut useissa luottamustehtävissä työurani aikana ja hakeutunut aina rooleihin joissa pääsen kehittämään yrityksen / yhteisön toimintoja kaikille paremmaksi.

Haluni kehittää olevaa ja luoda uutta, sekä kykyni nähdä kokonaisuuksia ovat suurimmat vahvuuteni empatian ja väkevän työmoraalin ohella.

 

 

 

 

Lasten ja nuorten hyvinvointi, yrittäjyys ja kaupunkirakenne
 

Olen ehdokkaana, jotta pääsisin vaikuttamaan nykyistä vahvemmin lasten ja nuorten hyvinvointiin. Siksi olenkin mukana vanhempainyhdistys- ja verkoston toiminnassa. Haluan kaikille turvallisen kouluympäristön. Uhkana turvalliselle kouluympäristölle näen esimerkiksi koulukiusaamisen, jonka tiedän jättävän pitkäikäset jäljet joita on vaikea korjata.

Lisäksi, ei kuitenkaan vähäisempinä asioina, yrittäjyys ja kaupunkirakenne palveluineen ovat lähellä sydäntäni. Haluan olla mukana rakentamassa Järvenpäästä houkuttelevampaa kaupunkia uusille yrittäjille sekä osallistua kaupungin palveluiden toiminnan kehittämiseen.

Sitoutumaton Järvenpään Plus olikin ainoa vaihtoehto minulle, koska en halua olla sidottuna yhdenkään puolueen poliittiseen linjaan. Plussan agenda on mielestäni aidosti läsnä kaikessa toiminnassaan ja haluan ehdottomasti olla osa sitä.

Ajattelen ja ehdotan asioita ratkaisukeskeisesti - olen oma itseni ja tuon käsittelyyn erilaisia näkökulmia. Minulle tärkeitä ja ajankohtaisia asioita seuraavina vuosina ovat:

  • Toimiva palveluverkko, jossa on otettu lasten erityistarpeet huomioon ja toteutettu viihtyisä oppimisympäristö
  • Laadukas perusopetus ja riittävä erityisopetus
  • Yrittäjien tuki, palvelut sekä houkutteleva kaupunki uusille yrityksille
  • Yleisesti ottaen toimivat palvelut kaikenikäisille (JUST, harrastuspaikat, kirjasto jne.)
  • Avoin päätöksenteko

Uskon vahvasti, että Järvenpää pysyy tulevaisuudessakin upeana paikkana asua, kasvaa, kehittyä, harrastaa ja työskennellä. Haluan olla vahvasti mukana tämän ylläpitämisessä.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse jsalakka@gmail.com