Jenni Marttinen 525

Jenni Marttinen
Uudenmaan Sitoutumattomat
Keski-uudenmaan yhteislista

Pidetään kaikista huolta ja pienempien puolta

 

Olen 45-vuotias toisen kauden kaupunginvaltuutettu, Järvenpää Plus-valtuustoryhmän puheenjohtaja, äiti, lastensuojelutyöntekijä, hoivaaja ja huolehtija. Olen ehdolla  aluevaaleissa 2022.

Minulla on vahva halu vaikuttaa yhteisiin asioihin, mutta en koe puoluepolitiikkaa omakseni. Tästä syystä olen ehdokkaana Uudenmaan sitoutumattomien Keski-Uudenmaan listalta. Olen puoluepoliittisesti sitoutumaton, mutta vahvasti sitoutunut arvoihini ja luottamustoimiini. 

Haluan vaikuttaa jokaista meitä lähellä oleviin asioihin, hyvinvointiin, terveyteen ja siihen, että kun apua tai tukea tarvitsee, sen saa oikea-aikaisesti, tehokkaasti ja inhimillisesti elämänkaaren eri vaiheissa. Ennaltaehkäisyyn pitää satsata. Se on järkevää paitsi taloudellisesti myös kenen tahansa meistä elämän mielekkyyden kannalta.

Työskentelen lastenkodissa ja lastensuojelun parissa työskentely muistuttaa minua siitä, ettei aluevaaleissa ole kyse pelkästään terveyskeskuksista, sairaaloista, hoitajista ja lääkäreistä. Sosiaalityö, perheneuvolat, perhekeskukset tai vaikkapa koulujen oppilashuolto ovat myös sitä kenttää, josta tulevat aluevaltuutetut tulevat päättämään. Uskon, että minulla on näkemystä ja kokemusta toimia valtuutettuna sosiaali- ja terveysalan luottamustoimissa.

Kaupunginvaltuutettuna olen kerännyt kokemusta ja oppinut paljon päätöksien tekemisestä. Välillä on turhauttanut miten niukkuutta jaettaessa monet tärkeänä pitämäni asiat ovat jääneet vaille tarvittavia resursseja.

Lopulta kyse on arvoista. Ajattelen, että sivistynyt yhteiskunta pitää huolta heikommassa asemassa olevista. Valtuutettuna ja ihmisenä minulle on tärkeää pitää kaikista huolta ja pienempien puolta.

Minut tavoittaa : jenni.marttinen@jarvenpaa.fi tai puhelimitse 040 5192914