Vuosikokousuutisia

10.4.2018 klo 17:30

Puheenjohtaja Katja Repo ja varapuheenjohtaja Peter Osipow.
Puheenjohtaja Katja Repo ja varapuheenjohtaja Peter Osipow.

Järvenpää Plus ry:n vuosikokouksessa tehtiin henkilövalintoja ja päätettiin kuluvan vuoden painopisteistä.

JÄRVENPÄÄ PLUS JUHLAVUOTEEN UUDEN HALLITUKSEN VOIMIN

 

Katja Repo seuraa Mika Gilania Järvenpää Plussan puheenjohtajana. Vuosikokouksessa puheenjohtajaksi valittu Repo on toiminut aiemmin ryhmän varapuheenjohtajana ja viime kaudella valtuustoryhmän puheenjohtajana. Gilan jatkaa kuitenkin hallituksen jäsenenä Pepe Makkosen ja Seppo Rantasen kanssa. Uusina hallituksessa aloittavat Tapani Torppa ja varapuheenjohtajaksi valittu Peter Osipow. Varalla Jenni Marttinen, Matti Ruokolainen ja Anne Uotinen. Sihteeriksi kutsuttiin Kirsi Kaikusalo.
 

–Taitaa olla historian ensimmäinen kerta, kun ryhmämme hallituksen varsinaiset jäsenet ovat kaikki miehiä, tuore puheenjohtaja Repo toteaa. Käytännössä tällä ei kuitenkaan tule olemaan suurta merkitystä, koska jäsenistömme osallistuu myös hallituksen kokouksiin.  


–Mielenkiintoista nähdä eroaako puheenjohtajuus Järvenpää Plussassa jollain tavoin muiden yhdistysten puheenjohtajana toimimisesta, pohtii ryhmän varapuheenjohtajana aloittava Peter Osipow. 

 

Tänä vuonna Järvenpää Plus on toiminut 30 vuotta kuntapolitiikassa puoleisiin sitoutumattomana Järvenpään paikallisvaikuttajana. Edellisissä kuntavaaleissa Järvenpää Plus sai kolmanneksi eniten ääniä ja muodostaa nyt kahdeksanhenkisen valtuustoryhmän.

–Uusi hallitus on vasta järjestäytynyt ja aloittanut toimintansa. Nyt keskitymme ensin tämän vuoden tavoitteisiin ja juhlavuoden tapahtumat ajoittuvat sitten myöhäissyksyyn, Repo kertoo. Mutta sen voi jo nyt kertoa, että luvassa on reipasta plussamaista juhlintaa jossa ei pönötystä tunneta, Repo päättää.

 

---

Lisätiedot: puheenjohtaja Katja Repo, p. 0407684754, katja.repo@jarvenpaa.fi ja sihteeri Kirsi Kaikusalo, p. 040 564 6751  kkaikusalo@gmail.com